Nieuws

Terug naar de lijst

18/03/19

Doorblader de nieuwe adembenemende CATALOGUS 30!

Vandaag is het zover; we mogen jullie de nieuwe catalogus voorstellen! Een nieuwe catalogus brengt ook een aantal wijzigingen met zich mee:

  • Make-up: Speciaal voor jou introduceren we schoonheidsproducten die je helpen om de meest trendy makeup op een gemakkelijke en prettige manier tevoorschijn te toveren. BLUR EFFECT LIFTING FOUNDATION geeft je huid een perfecte look zonder het maskereffect en 3D LIQUID HIGHLIGHTER voegt een stralende gloed toe aan je huid en lichaam.
    Degenen onder jullie die niet kunnen zonder sterke accenten, zullen de LEGENDARY FULL HD LASHES MASCARA geweldig vinden, die je wimpers verleidelijk krult en ze tot het uiterste verlengt. Laat je make-up je natuurlijke schoonheid benadrukken. Wees de beste versie van jezelf.
  • Parfum: We zijn trots om onze nieuwe parfums te mogen voorstellen. Test ze snel uit! 
  • Nutricode: Uit bezorgheid van je fysiek en welzijn hebben we nieuwe, innovatieve NUTRICODE voedingssupplementen ontwikkeld. We willen dat deze niet enkel een grote impact hebben op je gezondheid maar ook gewoon een lekkernij zijn – dat is waarom we er 5 hebben ontwikkeld in de vorm van bonbons.
      

Prijs: 2,75 euro
Artikelcode: 990027.01

Benieuwd naar de catalogus? Doorblader hem hier online!

* De nieuwe producten kan je helaas nog niet bestellen in de webshop. Dit is slechts een preview van welke nieuwe producten binnenkort ons gamma zullen verwelkomen. We houden jullie via website en Facebook op de hoogte wanneer de nieuwe producten te bestellen zijn. 

Corporate Video


Testimonials