Word lid


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Jij bent degene die jouw tijd indeelt en jij beslist met wij je wil samenwerken. Jij definieert wat succes voor jou betekent en voert je eigen plan uit, op een manier die voor jou het aantrekkelijkst is. Dit alles is mogelijk dankzij de markt waarin FM GROUP actief is: relatiemarketing.

Relatiemarketing of multi-levelmarketing (MLM) is een variant van direct sales, het omzeilt de traditionele verkoopkanalen en winkels. Verkoop is in MLM gebaseerd op direct contact met de klant, wat de afstand tussen de klant en het product aanzienlijk verkleint. Partners kunnen hun klanten aantrekkelijke en unieke producten aanbieden, die niet te verkrijgen zijn in traditionele winkels. Directe verkoop, wat deel uitmaakt van MLM, is een goed ingeburgerde manier van verkopen over de hele wereld, en gereguleerd door verschillende wetten. Inkomens uit MLM verkoop in de Europese Unie alleen al, heeft een jaarlijkse omvang van 20 miljard euro. In Polen is de jaarlijkse turnover in directe verkoop meer dan 2 miljard dollar.

FM GROUP, als bedrijf actief in de MLM, biedt je vele kansen en opportuniteiten. Kies degene die het beste bij jou past:

 

Koop met korting

Het grote voordeel van het aanbod van FM GROUP is dat het producten voor dagelijks gebruik bevat, zoals parfum, body care producten, huishoudproducten en andere. Partners hebben de mogelijkheid om FM GROUP producten en diensten aan lagere prijzen aan te kopen, en dus op hun eigen uitgaven te besparen.

 

Beveel FM GROUP producten aan en verkoop ze

Eens je de unieke en nuttige FM GROUP producten hebt ontdekt, kan je ze aanbevelen aan anderen: jouw familie, vrienden, kennissen of buren. Klanten vinden voor hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik is makkelijk. Op deze manier kan je, als je dat wenst, geld beginnen te verdienen op de verkoop, omdat je als Partner met korting inkoopt en dus verkoopt met een winst. Het verschil in prijs, de winstmarge, is voor jou.

 

Wees een leider! Bouw jouw eigen team.

Om een nog sterker financieel resultaat neer te zetten, is het goed om jouw eigen team te beginnen bouwen. Dit betekent niets meer dan anderen aanmoedigen om te doen wat jij ook doet – de producten van FM GROUP verkopen. Op die manier wordt je een teamleider, een Sponsor, die hen wegwijs zal maken in het aanbod, en de regels van samenwerking met FM GROUP. Naast de verdiensten op jouw eigen aankopen, zal je ook een commissie ontvangen op de aankopen in jouw team, waarin elke persoon een bepaald effectiviteitslevel bereikt heeft. Ook de mensen in jouw team ontvangen een commissie, en de mensen uit hun teams ook. Iedereen werkt samen voor het gemeenschappelijk succes!

Opgelet: MLM is geen financiële piramide! Jouw winsten komen van de verkoop van producten, niet van het aanbrengen van nieuwe leden.

Gedetailleerde informatie over het MLM systeem kan je terugvinden in ons Marketingplan.

Corporate Video


Testimonials